Negle til min konfirmation

Min konfirmation – 6 April 2013

Hej Piger, først her 3 dage efter min konfirmation, har jeg haft tid og overskud til, at få lavet et blogindlæg med en masse billeder fra min konfirmation. Jeg havde en super skøn dag, sammen med min familie og venner. Jeg fik helt vildt mange dejlige gaver, en masse roser og lykkeønskninger<3 Kunne ikke være mere taknemmelig. Det var ret vildt det med, at hele dagen kun handlede om en selv, men alligevel også en fed oplevelse. Dagen gik utrolig stærkt, også er det man sidder og tænker nu, hvor blev alle de mange timer af? Pludselig var kl. halv 5 om morgenen og det var tid til, at komme hjem i puttekøjen 🙂 Vi fik danset til den store guldmedalje, der var en masse tale og sange.

Kirken gik helt fint(Ingen faldt op af gulvet) dog var vi alle meget nervøse lige inden vi skulle til, at gå ind. Efter vi var blevet konfirmeret, kom vi ud på gårdspladsen hvor vi fik taget billeder og fik roser. Jeg blev hentet i en sølv BMW og kørt ned til parken hvor jeg skulle have taget billeder:) Efter det kørte vi op til festlokalet og gjorde klar til gæsterne skulle komme:) Der vil komme en masse billeder nu:)

_CLU3814

_CLU3831Så blev jeg endelig konfirmeret! 🙂

_CLU3767Gruppefoto af hele konfirmationsholdet:)

_CLU3754Mine 2 dejlige veninder og jeg<3

_CLU4054Vores flotte lokale med balloner og plakater og også vores fine borddækning:) Det har taget LAAAANG tid!

_CLU4050Vi havde valgt at bruge gerbera som blomster:) Det var rigtig flot, vi forbandt de to vaser med lidt grønt græs strå.

_CLU4053Mine menu kort var ligesom min indbydelse, det har taget lang tid, at lave, men da man så først så det hele sammen på bordet, var det alt tiden værd! Alt passede bare sammen:)

_CLU4103-1Vi fik lækker velkomstdrinks:) Og også der var glassene matchende til alt andet:)

_CLU4056Vi fik sådan nogle flotte frugt buketter med alt muligt forskelligt frugt skåret ud og sat på pinde. Det var virkelig flot og lignede nærmest rigtige blomsterbuketter.

_CLU4120Pakker alle mine mange fine gaver op! 🙂 Indlæg med dem, vil komme snarest muligt._CLU4167Under en af de mange fine taler. Og ja kjolen blev skiftet ud, da jeg havde det lidt dårligt og min anden kjole var utrolig stram over maven, kunne slet ikke holde ud at sidde ned i den:) Så havde heldigvis en anden kjole med.

_CLU4201 Alt den lækre mad, yummi. Det var så lækkert og smagte fantastisk._CLU4216Tjek lige den fede sangskjuler, den kan ihvertfald godt bruges her bagefter! <3

_CLU4300 Så kom der en komiker og underholdte. Selvfølgelig blev jeg hevet op foran alle andre 🙂 Men det var nu meget skægt._CLU4415Til desserten havde vi fået lavet en kage der lignede min indbydelse og menu kort. Den var virkelig lækker og rigtig godt lavet.

_CLU4436 Så blev det også tiden til, at jeg skulle holde min takketale! Det gik helt fint._CLU4478Der blev festet godt igennem til den lyse morgen, vi havde det så sjovt. virkelig en fed fest, som jeg altid vil tænke tilbage på med et smil.

Det blev så et længere indlæg, håber i kunne lide det. Der vil snart komme indlæg med mine gaver osv 🙂 Kys

 

8 kommentarer

  • Stort tillykke med konfirmationen! Det ser da ud som om du har haft en super god dag, og hvor ser du smuk ud:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillykke med din konfirmation. Det ser ud til at have været en super konfirmationsfest 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Det var det virkelig også, den bedste dag i hele mit liv 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

    Hej Cecilie. Min datter Cecilie skal konfirmeres til august 2014 og vi har set din indbydelse. Den er super flot og vi er helt vild med den. Du skulle vel ikke ligge inde med en skabelon af indbydelsen?
    På forhånd tak
    Anja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Hej, tusind tak. Jo vi har en skabelon, men som vi selv har lavet:) så har kun denne:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Heeej, tænkte på om du kunne huske hvilken drink det var ? om du havde en opskrift et sted eller noget? 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Welcher

    Hej Cecilie ville høre om i selv har lavet servietterne eller hvor man kan købe dem

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Hej Julie, vi har selv sat den stribede og ensfarvet sammen, de er købt på nettet, men kan dsv. ikke huske hvor 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle til min konfirmation