Ralph Lauren

The last confirmations gifts

Hej Piger. Her kommer så sidste del af mine konfirmationsgaver:) I dette indlæg er tingene mere blandede, hvor de andre har haft deres indlæg for sig selv, hehe:) Jeg har været syg (IGEN!!!) siden torsdag, først med Roskilde syge, og nu er jeg forkølet… Jeg hader virkelig denne her årstid, man bliver så hurtigt syg. Nu må sommeren endnu mere gerne komme 🙂 DSC_0059redi Jeg fik en af Abercrombie’s nye parfumer, der hedder “Wakely” Virkelig god, meget anderledes i duften i forhold til deres andre parfumer:) Flasken er super fin med blomsterne på.DSC_0062redi DSC_0074redi Denne taske havde mine forældre købt som sangskjuler, så det var jo også en lille ekstra gaver, som man ikke lige havde regnet med:)DSC_0083redi Disse fine ferskvandsperle øreringe, de er super flotte og enkle, og passer til det meste:)DSC_0094redi Fik et rigtig smukt smykkesæt fra Pernille Corydon, hvor der er en lang halskæde med en perle og en stjerne på, 2 små tynde ringe og nogle øreringe, det er virkelig fint og enkelt:)DSC_0037 Denne smukke marguerit ring fik jeg også, jeg har ønsket mig den så længe. Den passer til mine øreringe og halskæde:)PicMonkey CollageFik en super fed top med over lækre Justin Bieber på, omg. Terranova, den nye butik på strøget laver også super fint nattøj, så havde også ønsket  mig noget nyt fint nattøj derinde fra, og det var jeg heldig, at få:)

Nyder i stadig lockouten?? Hvad får i tiden til, at gå med? I dag skal jeg lige på biblioteket for, at aflevere nogle bøger. Ellers skal dagen bare gå med, at slappe af, og forhåbentligt snart blive rask. Jeg har tænkt mig, at optage et haul, her snart, da jeg har været ude og shoppe her forleden dag, og har også købt noget på nettet osv. Hvad siger i til det?? Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ralph Lauren