3 lækre sommerdufte

elf goodies

DSC_0006 Hey små englebasser, endnu engang har jeg været heldig, at få sponsoreret nogle super lækre beauty produkter fra Elf. De har alverdens ting, lige fra make-up, pensler og neglelakker. Jeg har fået lidt af hvert og vil nu lave en anmeldelse af det og fortælle hvad jeg synes om det. Elf’s produkter er super billige med stadig lækker kvalitet, i kan finde deres hjemmeside HER. De har over 900 produkter på deres hjemmeside og en hel mineral linje:))DSC_0008Alle disse lækre ting har jeg fået sponsoreret.DSC_0013Den første ting jeg har fået er denne lækre øjenskygge, det er i sådan en lidt bronze brun med glimmer i, den er super flot på, da den ikke er så mørk. Men man kan stadig godt se, at man har noget på.

DSC_0026Her kan i se den på, som i kan se er den ikke særlig mørk og har ellers taget meget på. Selvfølgelig snyder lyset lidt, så i virkeligheden kan man se den lidt bedre:)) Kan rigtig godt lide, at den overhovedet ikke drysser, hader øjenskygger der gør det, så har man bare glimmer i hele hovedet. Den er virkelig nem, at lægge. Jeg tror den hedder #D28.

DSC_0021Så fik jeg denne fine lip liner og blending brush i en. Det er en super sommerlig farve og vildt god hvis man har en læbestift i samme farve som passer. Børsten i den anden ende tværer den lidt ud, så den ikke er så kraftig, altså man blender den lidt, ligesom man kan gøre med øjenskygge:)DSC_0031Har kun lige prøvet den på hånden, da jeg ikke har en læbestift i den farve, så det ville virke lidt underligt, at tage på læberne. Men farven er skide flot, den hedder “pink Grapefruit”
DSC_0024Og lige et lille Close up af lip lineren.DSC_0039

 

Så fik jeg også denne lækre neglelak. Den ser meget mørk ud i flasken, men når man først får den på, så bliver den meget lysere. Den har en vildt flot mørkelilla farve med en masse glimmer i. Denne neglelak har navnet “party Purple”. Og det kan man vidst godt sige passer:)

DSC_0062Jeg tog 2 lag af den på, så dækker den bedre neglen og farven kommer mere frem og mere tydlig. Den er ret nem, at lægge og børsten har en god størrelse, ikke for stor men heller ikke for lille, lige som den skal være.
DSC_0035Og den sidste ting jeg fik tilsendt var denne “flat eyeliner brush”, det er en børste til, at lægge eyeliner med oven på øjenlåget. Har lige prøvet den, og den ligger stregen helt tynd (som den skal være) og gør det ret tydligt, som var det en rigtig eyeliner. Jeg bruger normalt en sort øjenskygge til, at ligge eyeliner med, når jeg bruger sådan en pensel her.

Tusind tak for alle de lækre produkter Elf, i burde virkelig gå ind på deres hjemmeside her, og tjekke hele deres store sortiment ud!!! I kan også følge dem på facebook HER, hvor de opdatere om forskellige konkurrencer de har kørende:)

Hold øje med bloggen, for der vil snart kommet et par lækre Give-aways op!!!!

– Cecilie Dræbye

2 kommentarer

  • Hej Cecilie! Det var nogle vildt lækre ting du har fået dig!! Men har lige et spørgsmål til dig: jeg har jo selv en blog, men ved ikke hvordan man sådan kan få ting sponsoreret, af andre. Håner at du vil svare på mit spørgsmål, knus Aida

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Jeg har skrevet en mail til en masse firmaer det er den eneste måde du kan komme i kontakt med dem:-)) og så er man heldig nogle gange at de gerne vil sponsorere dig nogle ting:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 lækre sommerdufte