this summer through instagram

KONGENS HAVE

 photo PicMonkeyCollage_zpsd5c20f5e.jpgHej Piger! Endnu to dage er gået i min nye klasse på Niels brock, og vi har det bare så super hyggeligt sammen. I morges spiste vi morgenmad sammen, lavede lidt lege og derefter tog vi i Kongens have (hvilket vi også var igår) hvor alle 1, 2 og 3 g’ere samledes. Vi spillede spil mod nogle af de andre 1g’ere og meget mere. Vejret var super skønt og perfekt til en dag uden for. Vi har bare hygget og fået snakket en masse, både med klassen og nogle af de andre nye elever 😉 Ovenstående billeder er fra i dag og er af nogle af mine nye søde klassekammerater, de insisterede på et fint billede, som jeg ville vise jer her på bloggen 😉 hihi. Det var både Niels Brock fra JTP og kultorvet som var samlet i Kongens have, så vi var rimelig mange mennesker, hehe 😉

Nu må der næsten være lidt flere der er startet nye steder?? Hvordan er det gået med jer?? <3 Nu vil jeg smutte i seng, skal tidligt op i morgen, og have matematik test i skolen…. Derefter skal vi vist have noget IT kursus. Senere på dagen skal jeg endelig se min søde kæreste igen, efter næsten en uge!! hiihi. Godnat;)

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

this summer through instagram