more wishes

leather dress and sneakers

DSC_0108DSC_0120DSC_0112Trøje – MBYM – Kjole – Vero Moda – Sneakers – Nike Kaishi – Halskæde – H&M

DSC_0107DSC_0140 DSC_0111 DSC_0110Hej honeys! Håber i har haft en dejlig lørdag indtil videre? Jeg er netop lige kommet hjem fra arbejde, så det er dejligt bare at skulle slappe af i aften. Der var okay travlt på arbejde plus jeg er helt smadret i kroppen efter træning i går! Jeg siger jer det er hårdt at komme op og ned af vores trapper på arbejdet, hahaha:) Måske jeg skulle se en god film i aften(nu hvor jeg er færdig med PLL, øvvv. Venter spændt på resten af afsnittene fra sæson 5) Har i nogle gode foreslag til en sød film??

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer et outfit fra forleden dag. Jeg har min super fine læder kjole på, tilsat en trøje/jakke og mine sneakers. Lidt fint men afdæmpet med sneakersene. Er blevet ret glad for kjolen og synes simpelthen den er så fin. Hvad synes i om den?? Som i kan se på billederene, er det pinke i mit hår allerede røget ret meget ud, så det går alligevel hurtigt. Jeg synes selv det har en lidt underlig farve nu, så det må gerne hurtigt ryge helt ud, hehe:)

Tror jeg vil kigge lidt videre på en aflevering som selvfølgelig skal afleveres på min fødselsdag på fredag… Så tænker at det er meget rart den er lavet i god tid 😉 Er heldigvis næsten færdig med den. Hav en skøn lørdag, skal i lave noget spændende?? 🙂 Knus

Untitled

2 kommentarer

  • Naja Nord

    Hvor er det en alt for lækker kjole! Hvor er den fra? <3 x

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Som jeg har skrevet er den fra Vero Moda 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

more wishes