MAGASIN X TAMARIS

jewelry by mrsgrey

DSC_0063PicMonkey CollagefgfdDSC_0141DSC_0089Hej tøser. Mrsgrey.dk har været så søde at sende mig disse fine smykker som jeg har på, på billederene, og dermed har de også givet mig den mulighed for at give jer en rabatkode på 25% på alle deres produkter hele januar måned. I skal blot skrive “mrscecilie” i rabatkode feltet. Jeg er virkelig faldet for deres enkle men meget feminine design, som træder frem i deres smykker. Jeg er mest til enkle smykker som disse her, så de passer helt perfekt til min stil. Det har jer læsere som har fulgt med i længere tid sikkert lagt mærke til. Jeg går ikke særlig tit med store og anderledes smykker, de enkle og feminine falder bare bedre ind i min stil.

Jeg synes der er noget helt vild fedt over designet på guld halskæden, som ligesom hænger ind over hinanden, super fed detalje! Smykkerne kom i disse fine små indpakninger som jeg viser på det øverste billede. Mrsgrey.dk sælger deres smykker til fabelagtig pris, så man kan sagtens bestille lidt forskellige i samme omgang, og især nu hvor i også får 25%(mrscecilie) 😉 Jeg kunne godt overveje at bestille nogle af de super flotte ringe, som de forhandler på deres hjemmeside.

I kan finde guldhalskæden her, sølvhalskæden finder i her og de fine runde øreringe finder i her. Synes helt sikker i skulle gå ind og tjekke deres super fine og brede udvalg af smykker ud. De forhandler både halskæder, øreringe, armbånd og ringe. Det er super gode gave ideer til en veninde eller lign. Knus

 

 

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAGASIN X TAMARIS