faux fur

julie sandlau

Julie sandlau

Hej søde piger! Håber i nyder weekenden indtil videre. I dag vil jeg vise lidt lækre smykker fra Julie Sandlau frem. Jeg er helt vildt med Julie’s fine og feminine smykker. Normalt er jeg ikke så meget til sten i farver, men jeg synes virkelig Julie formår at kombinere de fine kæder og charms rigtig godt. Nogle gange synes jeg godt det kan blive lidt gammeldags at have smykker med sten og perler, men disse her rammer virkelig min stil super godt. Derudover er jeg helt vild med hendes “tags” til de forskellige halskæder, og det at hun mixer lidt flere tags sammen. Indimellem har hun også nogle mere enkle designer og bare en enkelt kæde uden noget på.

Hun giver dig også muligheden for at vælge imellem både sølv, gulv og oxideret sølv. Så du har chancen for at matche det til dine andre smykker som man har i forvejen. farverne på hendes sten og perler er meget enkle og stille i farverne.

Jeg er personligt helt vild med den fine guldhalskæde med den lyserøde sten og lille runde tag ved siden af, den ser simpelthen såå fin ud. I kan gå ind HER og se det store udvalg Julie tilbyder af forskellige sammensætninger inden for halskæder.

Jeg kunne godt overveje at investere eller ønske mig sådan en fin halskæde her en dag, det ville helt klart være noget der kunne pryde min stil til hverdag.

Håber i har nydt weekenden? jeg har været sammen med min søde kæreste hele dagen og bare haft en ren slappe søndag, skønt <3 xx

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

faux fur