busy days

zircles konkurrence X golder

DENNE KONKURRENCE ER SLUT!

zirclesHej søde piger! Nu kan jeg forkæle jer med endnu en lækker konkurrence her på bloggen. Denne gang er det i samarbejde med Zircles hvor jeg jo netop også har min egen webshop. I kan i denne omgang vinde dette vildt fine armbånd fra Golder til en værdi af 249kr! (Dog skal jeg lige gøre opmærksom på, at perlerne i enderne dsv. ikke fremstår på det armbånd i modtager) I kan se nærmere på det flotte armbånd lige her. Jeg ville elske at style dette armbånd sammen med nogle af Golder’s andre smykker såsom dette fine armbånd og disse ringe, super feminint og stilrent!

For at deltage i konkurrencen skal i gå ind på min webshop, som i finder HER, og vælge det produkt som i synes styles bedst sammen med det flotte Golder armbånd! Derefter skal i smide en kommentar til dette indlæg, med et link til det produkt i mener passer bedst til armbåndet og samt hvorfor;)

Jeg finder den heldige vinder af præmien fredag d. 31 juli! Hvis ikke vinderen ikke reagerer på 3 henvendelser, bliver en ny vinder trukket 😉

Lad mig høre hvad i synes dette fine armbånd skal styles med? 😉 Knus

Untitled

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

busy days