BLUE AT NIGHT

home and back at school

P7300562 P8060867 IMG_2444Hej sødeste læsere! Undskyld stilheden den seneste uge. Vi kom godt hjem fra ferie søndag morgen og allerede mandag startede jeg i skole igen, hvor jeg har været tutor for de nye putter. Derfor har der været totalt run på siden i mandags, vi har nemlig været i Kongens have hver dag efter skole og også haft idrætsdag i går. I går aftes var jeg ude og spise sushi sammen med Alma. Jeg har ikke set hende de sidste 14 dage, så det var super dejligt at se hende igen.

I morgen skal vi i Dyrehaven og hygge sammen med en masse andre 1.g’ere. Lørdag skal jeg på arbejde og så til 18 års fødselsdag om aftenen, så der kommer fuld knald på de næste par dage. Jeg nåede op og træne her til aften, puha det kan mærkes at jeg ikke har trænet i snart små 3 uger… Av for den da! Så det kan godt være der er lidt stille de næste par dage, men så ved i hvorfor 😉

Håber i alle har fået en god skolestart og også jer der er startet på gymnasiet 😉 Nu vil jeg smutte i seng snart og få en god nattesøvn, Knus!

 

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE AT NIGHT