NEW SNEAKS; AM95

HOME INTERIOR

axakt.dk

Hej Søde læsere! Jeg tænkte at lidt inspiration til boligtilbehør kunne være på sin plads, eftersom jeg fik øjenene op for xakt.dk’s hjemmeside. De har en masse lækkert boligtilbehør og især mærket Muubs har designet nogle fede produkter. Jeg har samlet mine favoritter fra deres sortiment her ovenover på denne collage. Synes det er nogle ret fede og rå ting de har. Det er meget stilrent og enkelt i farverne, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er især ret vild med puden og lampen formet som en pære. Derudover har de et stort udvalgt af søde lysestager, fade og små kurve samt lidt større. De har faktisk også forskellige stole og borde som kunne pynte fint.

Jeg er selv lidt på udkig efter noget nyt interiør til mit værelse, i form at nye puder og så lidt lysestager eller fade til lidt ting. Det må gerne være lidt enkelt i farverne som Muubs varer, da jeg godt kan lide at have det stilrent og enkelt på mit værelse. Jeg elsker forskellige pynteting til værelset, da det gør det meget mere personligt og super hyggeligt. Jeg kan godt lide at man selv kan sætte sit eget personlige præg på sin indretning.

Synes helt klart i skulle tjekke xakt.dk’s hjemmeside ud, hvis i er ude efter nogle nye interiør ting til hjemmet eller værelset. Knus

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SNEAKS; AM95