CLEAN

JULIE SANDLAU

julie sandlau

 

Hej søde læsere! jeg er helt vild med Julie Sandlau’s fine smykker, og jeg kunne utrolig godt tænke mig at starte på og samle nogle af hendes smykker. Jeg er især vild med hendes ringe og øreringe. Jeg elsker at man kan få øreringe og ringe der matcher sammen, det er så fint <3 I kan finde hendes Smykker online, hvor hele hendes store udvalg er at se. Hun har både designet smykker i sølv og guld, så der er lidt til enhver smag. Mine favoritter på denne collage er den fine sølv ring med den runde perle på og matchende øreringe. Synes dette sæt er så feminint og enkelt, og så passer det ret godt til mine andre smykker.

Hun er meget enkelt i sine design, men alligevel formår hun lige at tviste det med nogle rare, fine pastel farver. Jeg synes sagtens at man kan mixe og matche de forskellige smykker. Hun har designet en masse små tynde armbånd, som man sagtens kunne sætte et par stykker sammen af. Jeg vil klart ønske mig nogle af disse smykker. Jeg har også fortalt og vist dem frem før. Synes klart i skulle tage et kig forbi hendes webshop her hvor i som sagt kan se hele hendes sortiment og de viste smykker ovenover.

Hvad synes i om Julie Sandlau’s smykker? <3 Knus

billede

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLEAN