this weekend

Jumpsuit

1 thumb_DSC_0458_10242 thumb_DSC_0492_1024

Jumpsuit, Mbym // Sandaler, Sofie Schnoor // Solbriller, Celiné // Øreringe, Sanne Nordahn // Ur, Marc by marc jacobs 

Hej søde læsere! Håber i er kommet godt igang med endnu en ny uge. Vi er i øjeblikket i gang med noget intro til en større opgave, kaldet DIO, som er noget vi snart skal til at skrive… Yes man. Når men udover det, så har jeg fået taget lidt forskellige billeder og forberedt nogle indlæg. Dette outfit er fra i fredags, hvor det var vildt dejligt vejr og derfor påførte jeg mig denne skønne Jumpsuit fra Mbym. Jeg købte den engang i starten af sommerferien og har simpelthen været så glad for den, elsker virkelig mønsteret, som er så sommerligt <3 Sandalerne har i heller ikke set før, de er nemlig også nye. Jeg købte dem efter min sidste eksamen, nemlig mundtlig tysk(!!!) i Magasin, da de var sat ned til halv pris. De er fra Sofie Schnoor.
Hvad synes i om outfittet??

Her lidt senere skal jeg op til “stram op” hold i Fitness world, som jeg efterhånden faktisk er blevet ret glad for. Det er dælme hårdt når man er i det, men super fedt efterfølgende. Når jeg er hjemme igen, skal jeg lige have kigget på lidt lektier til i morgen og højst sandsynligt ses med min søde kæreste <3
Hav en dejlig aften, knus<3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

this weekend