Outfit with at twist of grey

Loppemarked / Israels plads

thumb_P8210039_1024 thumb_P8210085_1024thumb_P8210054_1024 thumb_P8210060_1024 thumb_P8210087_1024

God eftermiddag søde læsere! Håber i nyder søndagen indtil videre? I morges stod min kæreste og jeg tidligt op, for at kunne tage ind til Loppemarkedet ved Israels plads kl 10. Han fik dog en belønning, i form af en is, hehe 😉  Loppemarkedet blev holdt i samarbejde med salgsappen Tradono, hvor også en masse bloggere var til stede. Det var super lækkert vejr og der var mange boder sat op inde på pladsen. Derudover var der mange lækre mærkevarer i blandt, og jeg fik da selv også købt 3 ting med hjem derude fra. Jeg fandt denne lækre cardigan fra ACNE til kun 250kr, dernæst den blå mønstrede kjole fra mbym til 150kr og sidste ting, var den sorte nederdel fra Dr. denim til 75 kr. Tingene var ikke brugt særlig meget og er i super stand.

Alt i alt var det en meget god og hyggelig oplevelse. Nu har vi gæster, og jeg bruger lige ventetiden mellem vores måltider til søndagsfrokosten, på at opdatere herinde. Er der nogle af jer det har været inde på loppemarkedet i dag?

Hav en fortsat dejlig søndag, Knus! <3

Untitled

2 kommentarer

  • The Normcore Rebel

    Jeg overvejede at tage derind, men det er jo snart sidst på måneden 😛 Kan dog se at du har fundet nogle lækre ting til gode priser!

    TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      uhh kender til det… Men ja synes også selv jeg fandt lidt fine ting 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit with at twist of grey