white off shoulder // Grey matter

ALL BLACK

thumb_DSC_0556_1024thumb_DSC_0516_10241 thumb_DSC_0523_1024Bluse, Neo Noir // Shorts, Vero moda // Sko, Toga Pulla // Choker, Missguided // Øreringe, Erbs denmark // Armbånd, Balenciaga og be christensen // Ur, Marc by marc jacobs

Hej søde piger! Jeg nåede aldrig at få skrevet dette indlæg til jer i går, da jeg skulle hjem til min veninde <3 Jeg nåede lige at tage lidt billeder og så var det ellers afsted. Vi har bare haft en rigtig hygge aften, hvor vi har ligget og set film, samt været på mcd, hihi.
Mit outfit i går var dette, jeg gik all in på black fra top til tå. Jeg har for nyligt fået købt mig sådan en fin choker til rundt om halsen og derudover er den sorte off shoulder bluse også ny. Jeg har længe været på udkig efter en, og har faktsik haft bestilt en anden hjem først. Denne er dog super lækker. Shortsene er en all time favorite og er faktisk fra sidste sommer af.

Mine forældre og jeg skal snart ud og kigge på nyt fjernsyn, da vores gamle er gået i stykker… Derudover skal jeg have kigget lidt på nogle afleveringer (3.g er ikke nemmere i forhold til afleveringer..ahha) og så bare hygge i aften, da jeg har huset for mig selv.

Hvad skal i lave i dag på sådan en fin lørdag? <3 Smid endelig en kommentar, det betyder meget! Og hvad synes i forresten om outfittet?

Jeg vil smutte for nu, knuus!

Untitled

4 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Det er super flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Shortsene er SÅ fine!
    Jeg har lige færdiggjort en engelsk-aflevering, og så skal jeg både på gåtur med familien og på en lille løbetur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

white off shoulder // Grey matter