another outfit...

første køretime + fredag

1234Som i næsten kan tyde ud fra billederene oven over, har jeg haft en skøn dag i dag <3 Jeg har haft en kort skoledag, da jeg allerede kl. 11 skulle ud og køre, nemlig min første køretime på vej.!! På vej dertil var jeg rimelig nervøs, men det forsvandt faktisk fuldstændig med det samme, da jeg satte mig på førersædet bag rettet. Så fedt. Det gik i det hele taget virkelig godt og jeg kom nærmest land og rige rundt (føltes det som). Men hold nu op der er mange ting man skal have fokus på, på én og samme tid. Dog synes jeg at jeg klarede den ret godt, taget i betragtning af at det var første gang 😉

thumb_DSC_0474_1024 thumb_DSC_0477_1024

Efterfølgende tog jeg hjem, hvor jeg har slappet af skrevet navne på konvolutter til mine fødselsdags invitationer! Vi har selv designet nogle invitationer på nettet, og de kom endelig igår efter næsten 3 ugers ventetid!! De er blevet såå fine, og i kan se et lille sneakpeak på dem, oven over. De matcher selvfølgelig temaet som der bliver til selve min fødselsdag, hihi <3 Nemlig sorte stiletter på bordene med pinke såler og glimmer!

Er nogle af jer søde læsere startet på kørekort? Har i nogle gode erfaringer til køretimerne? <3
Og hvad synes i om mine invitationer?

Må i have en fortsat dejlig fredag og skøn weekend, stort knus <3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

another outfit...