beauty

white off shoulder // Grey matter

thumb_DSC_0576_1024thumb_DSC_0620_1024thumb_DSC_0582_10241 thumb_DSC_0625_1024Prøv lige og se denne fine bluse som jeg modtog med posten igår. Den er fra mærket Neo Noir og fra hjemmesiden Greymatter.dk. Jeg er helt vild med off shoulder trenden lige for tiden og denne er super fin både til bukser, shorts og nederdele. Den er stadig perfekt til vejret lige i øjeblikket, hvilket er meget overraskende her i september. Jeg har haft denne fine bluse på i dag til et par jeans, hvilket var super til vejret i dag. Den er meget sommerlig, men jeg synes også den vil være fin til pænere anledninger og lign. Greymatter.dk er en relativ nyopstartet virksomhed, som tilbyder et bredt og fint sortiment. Jeg er helt vild med deres ting og udvalg af lækre varer. De har så mange flotte ting, og kunne snildt købe det meste.
Lærke som står bag webshoppen, agerer selv model på alle billederene i deres fine tøj, hvilket jeg synes gør websiden meget personlig. Hun har en virkelig fin stil, som afspiller sig meget i de varer som er til at købe på websiden.

Stilen er meget feminin og enkelt, men stadig super godt til at pifte outfits op. Hvis i er interesserede i den flotte bluse fra Neo Noir som jeg har på på billedet, kan i finde den lige HER! Derudover synes jeg i skulle smutte forbi deres instagram profil @greymatter_fashion, hvor de deler en masse flotte billeder af deres lækre styles.

Hvad synes i om den fine bluse fra Neo Noir? <3 Hav en skøn aften, Knus!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

beauty