my 18th bday wishes

back to school again

thumb_dsc_0402_1024 thumb_dsc_0410_1024thumb_dsc_0411_1024thumb_dsc_0406_1024Jakke, Zara // Bukser, Hollister // Støvler, UGG // halstørklæde, Lala Berlin // Sweater, Ralph Lauren // Net, Lala Berlin

Øvv hvor er denne her mini ferie dog gået stærkt.. Nu er det søndag aften igen og skolen venter igen i morgen tidligt. Det har været skøn med en uge hvor jeg bare har kunne slappe maks af og slet ikke tænke på lektier og skole. Jeg har desværre været syg nogle dage her i ugen, hvorfor jeg derfor heller ikke har fået opdateret så meget.
Nu tænkte jeg dog lige, at i skulle have dette outfit fra forleden dag. Jakken er nemlig ny og jeg har ikke lige fået den vist frem til jer. Den er fra Zara til omkring 400-500kr mener jeg 😉 Det er virkelig blevet koldt lige pludseligt, så nu er det tid til sweatre, støvler og jakker, hihi.
Håber i har haft en skøn efterårsferie? Hvad har i brugt den på? <3

Nu vil jeg få færdiggjort de sidste par lektier til i morgen og derefter slappe af, må i have en fortsat dejlig søndag. Stort knus <3

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my 18th bday wishes