windy weather

my 18th bday wishes

21 31. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her // 12. her // 13. her // 14. her

Hej søde piger! Håber i nyder efterårsferien lige så meget som jeg gør <3 Det er skønt at kunne slappe af. Om ikke så længe er der mindre end en måned til min fødselsdag og derfor synes jeg nu det var på tide, at få vist jer mine ønsker til min 18 års fødselsdag. hihi. Vi er allerede godt igang med planlægning og forberedelse til min fødselsdag som vi skal holde weekenden efter jeg fylder 18. Jeg glæder mig såå meget <3 <3 Jeg har sat link ind til alle gaveønskerne, så i kan finde dem hvis i skulle være interesseret i noget af det.

Jeg har ønsket mig ret mange smykker, da jeg synes det er lidt mere personlige gaver, og noget man kan have resten af livet <3 Derudover er jeg blevet helt forelsket i den nye Zadig&Voltaire parfume, som dufter såå godt.

Jeg synes jeg har haft lidt svært ved at finde på nogle ønsker, men er altså endt med disse ting på ønskeseddelen i år. Har i nogle gode ideer til gaveønsker? <3 Så smid endelig en kommentar.
I dag har jeg en køretime og derefter skal jeg hjem og hjælpe min mor med bordpynt til min 18 års. Hav en skøn dag! Knus

Untitled

4 kommentarer

  • Sissel

    Hej Cecilie. Jeg fylder snart selv 18 år, og skal dermed også holde familiefødselsdag/fest, og er helt blank i forhold til pynt osv., hvad har du lavet til din fest?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      jeg kører i sort/pink/sølv tema. Med sten på bordene, samt sorte stiletter og cocktailglas på bordene som pynt! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sissel

      Mange tak!
      Jeg håber der kommer billeder op af det<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Det gør der 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

windy weather