sunday treat

hair colour

unknownHej søde piger! Jeg har det sidste stykke tid gået og overvejet lidt forskellige hårfarver. Jeg skal nemlig til frisøren i næste uge, her inden min 18 års fødselsdag. Jeg har længe godt kunne tænke mig at få det farvet i lidt lysere og koldere farver, som på disse ovenstående billeder. Jeg har længe syntes at det var super fint med de kolde farver, så nu tror jeg det er tid til at prøve det. Jeg har funden ovenstående billeder inde på pinterest som inspiration. Er der nogle af jer der har erfaring med at få farvet håret i de mere kolde toner? og hvad synes i om disse farver?

I dag har bare været rent slappe søndag herhjemme, jeg har fået lavet lidt lektier til de kommende dage og fået færdiggjort en aflevering. Derudover har jeg også været oppe og træne, hvilket var super skønt. Der er blevet slækket lidt på træningen på det sidste, dog holder jeg fast i min holdtræning hver tirsdag. Lige for tiden er jeg lidt tom for blog ideer… Så kom endelig med nogle ideer eller ønsker hvis i sidder med det! <3
Håber i har haft en dejlig weekend og fortsat god søndag aften! Knus

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sunday treat