blonde hair

4. søndag i advent

hej3 thumb_dsc_0774_1024Bluse, H&M // Halskæde, Jane Kønig// Ur, Marc Jacobs // Øreringe, her // Ringe, her, her, her, her, her, her og her

Hej søde piger! Glædelig 4. søndag i advent, så er der dælme ikke længe til juleaften. Synes virkelig december måned er gået stærk, det helt vildt. I dag har min faster, onkel og kusiner været på besøg, hvor vi har julehygget med gløgg og æbleskiver. Ovenstående billeder er fra i dag, som jeg lige fik skudt inden de kom. Blusen er faktisk ny, og er fra H&M til sølle 179 kr, så fin synes jeg <3
Jeg har lige i morgen og tirsdag tilbage i skolen og så er der ellers juleferie. I morgen skal jeg ind og have lavet mine negle, hvilket jeg glæder mig til, da de er vokset relativt meget ud, her en måned efter. Det er perfekt timing, så de er klar til tirsdag, hvor min klasse holder julefrokost, det skal nok blive super hyggeligt <3  Vi skal rigtig fejre at vi endelig har fået ferie.

Nu vil jeg smide mig på sengen og se en hyggelig julefilm, som kommer i tv’et snart<3 Håber i har haft en dejlig søndag? Har i fået adventsgaver? <3 Fortsat god aften, jule knus herfra.!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blonde hair