Sunday stroll

furry friend

thumb_dsc_0553_1024Pels, Meotine // Tørklæde, Lala Berlin // Jeans, A&F // Støvler, UGG // Hue, Meotine // Bluse, Mads Nørgaard / Ringe her, her, her, her, her og her.
hej22 thumb_dsc_0580_1024thumb_dsc_0533_1024

God aften søde piger! Håber i har haft en skøn weekend indtil videre? Til jer der følger mig på instagram @Ceciliedraebye, har sikkert set de sidste par billeder jeg har delt derinde af denne fine pels, og nu måtte jeg få den vist fuldt ud til jer. Jeg har nemlig erhvervet mig i denne over lækre pels fra Meotine, og jeg er MEGET glad for den. Den er simpelthen så fin og mega varm.
Jeg har længe overvejet den og det har været en større beslutning. Jeg har også været meget i tvivl om den skulle være sort eller grå, men jeg endte altså med denne flotte grå en. Jeg valgte den model med hætte på, hvilket jeg synes gør den lidt hyggelig og mere hverdagsagtigt. Nu kunne der godt komme noget sne, hihi, jeg er ihvertfald godt dækket ind <3
Den fine sorte hue er også inde fra Meotines butik, super lækker.

Hvad synes i om pelsen? og om farven? <3 Savner lidt jeres søde kommentarer, knuus!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday stroll