My christmas eve

this years nye dress

thumb_dsc_0808_1024picmonkey-collage-3 thumb_dsc_0815_1024 thumb_dsc_0810_1024Vi kender vist alle problemet, at man i sidste øjeblik stadig står og mangler nytårskjolen og man ikke kan finde den rette. Jeg har igen i år ikke helt vidst hvad jeg ville have og har endda også haft bestilt en kjole hjem, men som ikke lige levede op til forventningerne. Så tilbage med den igen. Men da jeg så forleden var en smuttur på fisketorvet med min mor, fandt jeg denne fine sorte blondekjole i Only. Den sad simpelthen så fin og var enkel og klassisk, som jeg egentlig lidt ønskede. Det bedste af det hele var, at den var sat ned til sølle 150 kr, det synes jeg var lidt af et kup.
Jeg tænker at jeg også kan bruge den her midt i januar, hvor min faster 50 års fødselsdag, hvor vi skal til en større fest. Tænkte at den kunne være fin i den anledning også? <3
Jeg forestiller mig at style den med en masse fine sølv smykker, som jeg fået gennem de sidste par måneder, i har sikkert set dem på min instagram<3 Jeg lover at dele et billede af outfittet i morgen, inden jeg smutter hjem til min veninde, hvor jeg skal spise.
Hvad synes i om kjolen? Og hvad skal i have på til nytår i morgen?
Stort knus!

Untitled

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My christmas eve