favorite sale items

Black outfit

thumb_dsc_0619_1024picmonkey-collage thumb_dsc_0650_1024thumb_dsc_0658_1024 thumb_dsc_0628_1024Kjole, Zara // Støvler, Toga Pulla // Taske, Stella McCartney // Halskæde, Jane Kønig // Ringe, henholdsvis Hvisk, Jane Kønig og Georg Jensen // Ur, Marc by marc jacobs // Hue, Meotine

Halløj søde læsere og god søndag! Håber i er klaret jer godt igennem den først uge af det nye år og tilbage i skoler og på arbejde igen. Damn det var bittert sidste mandag at skulle op tidligt og afsted igen, men sådan er det jo! Jeg har her hele weekenden siddet og lavet afleveringer samt almindelige lektier til ugens løb. Vi går lige på og hårdt, og her sidst i januar får vi vores SRP problemformulering udleveret, puha hvor jeg ikke glæder mig..!

Når nu til lidt mere positivitet hehe, jeg har glemt at få vist jer dette fine outfit. Så nu måtte jeg endelig få det offentliggjort. Det var faktisk den samme kjole som jeg havde på juleaften, den kunne være lidt svær at se detaljerne på inde på Instagram @Ceciliedraebye. Så nu får i lige en masse fine billeder af den. Den er købt i Zara kort før jul og jeg synes simpelthen den er så fin med de mange detaljer.

Nu vil jeg få lavet det sidste på min aflevering for i dag og så slappe af derefter. Jeg skal heldigvis først møde kl. 10 i morgen, så jeg kan få lov til at sove en smule længere, hvilket er skønt de få gange det sker hehe.
Hvad synes i om outfittet og kjolen? <3 Stort knus!

Untitled

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favorite sale items