this years nye dress

favorite sale items

untitled-3

  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER

Hej kære læsere! Håber i har haft et godt nytår og er kommet jer oven på aftenens festligheder. Jeg havde en dejlig aften, og viser snart lidt billeder frem af mit outfit!
Som i jo nok allerede er bekendt med, så bugner nettet jo af gode tilbud og rabatter lige nu! Derfor tænkte jeg at jeg lige ville vise jer min favoritter af udsalgsvarerne!<3 Jeg har fundet en masse fine ting på ovenstående collage og jeg har faktisk selv lige købt 2 af tingene i dag, er der nogle der kan gætte hvilke ting det er? i januar er jeg altid flad, og det er såååå fristende at tage et kviklån, hvis jeg kunne, for alle mine ynglingsbutikker holder udsalg, og man tør næsten ikke nærme mig, fordi pengene ik lige er der.. gid man dog bare var rig og kunne købe alt det man havde lyst til, det tror jeg ikke nogle ville klage over! ihvertfald ikke mig, er jeg den eneste? Jeg tror altid jeg kan finde noget jeg ønsker mig eller kunne bruge i garderoben, bla. mange af disse fine ting på collagen, de ville passe mig perfekt at kunne bestille hjem hihi. Jeg er især vil med kjolen og det lækre halstørklæde!

Jeg elsker at spice mit outfit op med nogle lækre accessories som bla. er smykker! Jeg er helt vild med perleringen, som også er på collagen! Smykker kan virkelig gøre en forskel på outfittet og enten gøre det mere casual eller fint! Derudover så betyder sko også bare alt for et outfit. Jeg ved ikke noget værre end hvis man kommer ud et sted og både outfit og sko passer perfekt sammen, og man så bliver bedt om at smide skoene?! Er der nogle der kan relatere til det? Så er hele outfittet ligesom bare ødelagt. Ofte er det spidse stillet hæle folk er lidt varsomme med på deres gulv. Så disse plateau/espadrilles sko fra Billi Bi, ville være perfekt mod det problem. Der er gummi i sålen, så de ridser overhovedet ikke. Derudover er de super nemme at gå i, da de sidder godt på foden og der er plateau i dem! Fantastisk. I kan jo nærmest høre på mig, at disse sko er bestilt hjem! og de er helt fabelagtige at gå i. Desuden er de super fine til sommer og en fin kjole <3

Blondetoppen ville være så fin under en skjorte. Massere af drømme og ik så mange penge..  Derudover er der lige nu, og kun i dag, 10% ekstra rabat på udsalgsprisen inde på boozt.com, hvilket jo er lækkert når man først er gået i gang med lidt udsalgsshopping!

Håber i kan bruge dette indlæg som lidt inspiration og dernæst god shoppelyst! <3 Knus herfra!

Untitled

4 kommentarer

  • Det ved jeg sørme ikke – men smykkerne du har fundet ville jeg selv blive ret glad for, at få her hjem at bo (;

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Ej den er måske også ret tricky! Men jeg er enig, smykkerne er så fine 😉
      God aften.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fede ting og virkelig flot collage! Hvad for et program har du brugt til at lave den?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Mange tak! jeg bruger picmonkey.com til at lave dem 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

this years nye dress