My new Bumbag + More

JorgObé

Har købt denne lækre “peel of Mask” fra JorgObé, det er et nyt dansk mærke. Den skulle hjælpe mod urenheder, Rødme, hudorme osv.
Man putter den på i T zonen (Pande, Næse og Hage) lader den sidde i 25-30 min, og så skal man så pille den af.
Det kan godt nive lidt, men det er fordi den hiver ens hudorme med ud. Så når du har taget masken af, skulle de meget gerne sidde indvendigt i masken:) Man skal bruge den 1-2 gange om ugen.

Jeg sidder selv med den på nu, skal ud og have den af lige om lidt. Så jeg glæder mig til at se om det virker! Det lyder ihvertfald SUPER smart.

Jeg har købt den på “denne” hjemmeside. Der er også et billed af hvordan, masken ser ud efter den er taget af.

Er kommet hjem fra en super fed klasserejse i dag, så er ret træt. Der kommer et indlæg mere senere i dag. En af de næste par dage vil jeg lave en klasserejse Part 1 og Part 2. Har nemlig rigtig mange billeder;)

Feeedt har fået over 10.000 sidevisninger! Er bare såååå glad! Bliv ved med det <3<3<3

Kys

2 kommentarer

  • må have før efter billede! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har lige taget masken af, man kan ikke se den store forvandling endnu… Man skal lige bruge den et par gange før man ser store resultater:)Men min mor siger at, hun kan se man ligesom har hevet lidt i huden og at den er blevet “renset”:)Nu er det ikke fordi jeg har så mange hudorme ting ting, så man kan nok ikke se det så godt på min hud :)Men jeg vil anbefale det til dig, hvis du har meget uren hud, men også bare aldmindelig hud:)Mange knus Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new Bumbag + More