Babieees fra Style By Tyra!

New in; Sephora and H&M

I dag tog min veninde Rikke og jeg på Fields, for at kigge lidt butikker! Det var en forfærdelig tur derud, Metroerne virkede ikke og vi kunne i komme nogen vejene!! Så vi stod 20 min på Kongens nytorv, inden vi kunne køre videre ud til Ørestad! Det sammen problem havde vi hjem, men der ringede Rikke efter hendes far, og så hentede han os!:)

Men vi måtte jo lige forbi den nye Sephora der er åbnet ude i Fields, og den er blevet super flot og ret så stor! :O Jeg kunne ikke lade være med, at købe lidt ting derinde fra: Det blev til en Body lotion med duft af Caramel/Toffee, Mums den dufter dejligt! Så købte jeg en neglelak fra deres eget mærke og to små sæbe ting, som er til at putte i badekar, men da vi ikke har det, vil jeg komme det i et fodbad! Super lækkert, de kostede en 10 og købte dem med kokus og Caramel. I H&M fandt jeg et par super søde natbukser, som jeg også bare måtte eje.

I dag er der kun 3 dage til min fødselsdag og jeg glæder mig UTROLIG meget, kan snart ikke vente mere!

Kys Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babieees fra Style By Tyra!