Kalendergave for d. 2 - 6 december

min make-up box

Sidste gang jeg var på strøget, købte jeg denne fede Box/holder ting i Søstrene Grene. Jeg har valgt, at stille den på min kommode med de make-up og beauty ting som jeg bruger hver dag 🙂 Jeg synes det ser meget flot ud, at det er sådan lidt kordineret og det ikke bare ligger hulter til bulter! (selvom det gør det nede i min skuffe, ahah)

Fra venstre af: Min Eos læbepomade,  honeysuckle honeydew. Min pudder fra Yungblood og pudderbørste fra samme mærke. Bagfra til venstre, og ned af: Min elskede sorte mascara fra Gosh og ved siden af en Mascara fra Maxfactor. Så er der min Roll-on fra Garnier til at dække lidt urenheder osv. Så er der min flydende eyeliner fra H&M, som er mere som en tusch. Så er der min 1000 kisses fra Rimmel og så en øjenvippe/Øjenbryn børste. Så har jeg min anden Eos læbepomade, bare som lip stick med duft af sweet mint. Så er der min pincet fra Matas og en Mineral primer fra Youngblood. Og til sidst nogle vatpinde 🙂

Kan i lide disse slags indlæg?? 🙂

Knus Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalendergave for d. 2 - 6 december