FAVORITES:DECEMBER

“Nawish i am”

Er navnet på min nye taske som jeg fik byttet til, af den anden taske jeg fik i julegave! Den har godt nok været svær at få fat på, den er bare udsolgt over alt, men nu lykkedes det mig at få den. Jeg havde set en af mine veninder få den i julegave, og så spurgte jeg hvor hun havde købt den. Hun havde så set den i Pieces i Amager centeret, så i går da de åbnede ringede jeg derud. De havde 1 tilbage og den fik jeg så lagt til side. Jeg skulle have været ude og hente den i går, men var blevet syg så kunne ikke. Så i dag efter arbejde var min mor så sød at tage ud og hente den<3 Og den er bare så flot, med nitter i bunden ( I LOVE STUDS ) læderet er super blødt og den er sådan lidt slaske slaske i det, altså den er ikke helt stift i det:)

De sidste 2 dage er gået med bare at ligge her hjemme i sengen, have ondt i halsen, drikke en masse te, spise en masse strepsils og slappe af, så jeg hurtigt kan blive rask igen. Skal være sammen med mine veninder til Nytår, så der SKAL jeg bare være rask!

– Cecilie Dræbye

2 kommentarer

  • Mormor

    Hej Skattepige, det er synd for dig at du stadig er syg, jeg ønsker dig rigtig god bedring. Tillykke med din nye taske, den er super flot.
    Knus Mormor

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITES:DECEMBER