NEW THINGS FOR MY HAIR!

photo editing

Halløj girls<3

Så blev det tid til endnu et indlæg, som skrevet i mit indlæg fra i går skrev jeg også dette i går, da jeg lige i øjeblikket er sammen med mine veninder for at lave projekt opgave og sove sammen med dem <3

Som i kan se på indlæggets overskrift så handler dette indlæg om de redigeringsprogrammer jeg bruger til at redigere mine billeder:) Jeg håber i kan bruge det, da jeg har brugt rimelig med tid på det:) But i love it.

Det redigeringsprogram jeg bruger mest her for tiden er CameraBag2. Jeg har downloadet det gratis til min computer, men det gælder kun 1 måned. Men jeg overvejer kraftigt at købe det, når den gratis prøvetid er udløbet 🙂 Det er super nemt og der er en hel masse super fede effekter!

Også inde i CameraBag2 kan du klikke på noget der hedder Quicklook, så kommer alle effekterne op sådan som på billedet, så man lige kan få et overblik over dem, og gå efter hvordan man synes det skal redigeres:)

 

Så bruger jeg også det redigeringsprogram der er inde i Iphoto på en Macbook. Så hvis du er så heldig at have en macbook, så kan du også bruge dette til at redigere dine billeder med:)

Så er der også Picmonkey.com, det er sikkert de fleste som kender det. Jeg bruger det ikke så meget til effekterne på billedet, men bruger det meget hvis jeg skal lave collager og Headers 🙂 Men man kan også redigere i huden, sætte tekst og ting ind på billedet:) Så det har mange muligheder.

Sådan ser det ud inde på Picmonkey.com når man skal redigere i farverne/effekterne. Det helt ude i venstre side, alle de der ikoner, det er de andre ting man kan redigere ved billedet. Jeg synes også dette program er ret let og der mange gode ting til at redigere et billed med:)

Og også lige et billed af hvordan det ser ud inde på Picmonkey.com, bare inde under collager (som man vælger på startsiden, du kan vælge imellem “lav en collage” eller “rediger et billed”) Her inde kan du sætte en masse billeder sammen, du kan selv lave hullerne til hvor billedet skal sidde og hvor mange du vil have. Det er bare at prøve sig lidt frem, så finder man ud af det:)

Det sidste redigeringsprogram jeg vil vise jer er Pixlr.com. Det er super godt hvis du vil have andre effekter såsom stjerner, hjerter eller det som i kan se på billedet. Der er hel masse fede muligheder hvis man vil gøre sit billed lidt mere “festligt” eller hvad man skal sige? 🙂 Man kan også redigere almindeligt i farverne osv.

 

Jeg håber i kunne få lidt inspiration til nogle forskellige redigeringsprogrammer som i vil prøve:) Hvis i har spørgsmål til de forskellige programmer så bare smid en kommentar, så skal jeg nok hjælpe jer:)

Kys Cecilie

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW THINGS FOR MY HAIR!