Blå mandag #1 Nike air force 1

Hello new O•P•I

Hey Piger<3

Som i jo ved, var jeg jo i Lyngby storcenter med min mormor forleden, og der fik vi snoldet lidt forskellige ting<3 Blandt andet nogle neglelakker fra OPI! Jeg er ellevild med det mærke, det er nogle super flotte farver, der holder i lang tid og de er nemme at lægge på neglene!

I Ved sikkert at de skifter med at have nogle små æsker, men 4 små neglelakker i. Og denne gang var det en med kollektion fra Mariah Carey. Disse neglelakker er lidt anderledes i forhold til normale, de bliver nemlig lidt matte i det, når de tørre, der er sådan lidt sandkorn agtig nede i, en masse glimmer og glitter! Alt i alt bare super fine og flotte farver. 

DSC_0101rediSådan ser den fine æske ud<3 Farverne kommer i til at se nærmere på, længere nede i indlægget<3 De har sådan en sød lille størrelse.

DSC_0022redi

Rigtig glitter og glimmer neglelakker! Man kan også få disse fine neglelakker i stor størrelse:)

DSC_0031redi

Også sammen med min mormor, købte jeg den glimtrende neglelak til højre. Den er super flot til både, at putte oven på en anden farve, da den er gennemsigtig, men med glitter og glimmer i!<3 Og den lilla’e til venstre er den samme som er oven over, har bare valgt her efterfølgende, at købe den i stor da jeg var så vild med den, da jeg prøvede den første gang, og da flasken jo ikke er så stor i de andre, så tænkte jeg at den hurtig ville blive brugt. Denne kollektion er der kun lige et stykke tid indtil der kommer en ny, så det var bare med, at få den hjem, så længe de havde dem:) Hihi 

DSC_0009redi

Og så lige et lille fællesbilled af de fine lakker!<3 

DSC_0059redi

Og her til sidst får i lige to billeder hvor i kan se, hvordan neglelakkerne se ud på mine negle. Jeg elsker den blå, lilla og coral/pinke. De er bare så fine på<3 Hvis disse neglelakker er noget der frister jer, så skal i til at lette numsen og komme ned og købe dem, de er der nemlig ikke særlig lang tid endnu 🙂 <3

DSC_0062redi

Kan i se at de er sådan lidt matte i det? Og at der ligesom er nogle små korn i?

Jeg er super glad for dem, hvad synes i om dem?

Nu vil jeg smutte ind til familien og hygge, hvad har i lavet i dag?

kys <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå mandag #1 Nike air force 1