new in

BREAKFAST

Hej søde piger, håber i nyder jeres weekend. Min far lavede super lækker “Amerikansk” morgenmad, brød med æg oven på og baked beans, yummi. Savner så meget Usa, hvor vi fik alle disse lækre morgenmads retter! Org, hvor ville jeg gerne tilbage <3 Vi plejer, at lave denne morgenmad med toastbrød, men det havde vi ikke, så det blev bare med nogle rugklapper.

DSC_0008Skar også lidt mango ud til mine forældre og jeg. Mums det smager godt. Elsker frugt og grøntsager om morgenen. Så får man også lidt sødt.

DSC_0004Super fint og super lækkert smager det altså. I dag havde vi også lige lidt bacon i køleskabet, så det måtte altså og med. Elsker det. I burde virkelig tage og prøve, at lave det. Det er ret nemt, vi skærer et hul i brødet, så ægget kan ligge der, bagefter steger man det lige i lidt smør på panden. Så hælder du æggene oven på brødet, og så stille vi panden i ovnen for, at det hele ligesom bliver stegt og ikke er råt. Man kan også bare stege det på panden, det tager dog lidt længere tid og man risikerer, at bunden bliver lid sort.

DSC_0014Har lige været ude og gå en lang tur med min hund og far, solen skinner men det er vildt koldt og det blæser meget. Har lavet min blækregning, så nu skal jeg igang med engelsk stil, hvor jeg dog bare ikke gider. Bruge hele min søndag på lektier, er noget jeg hader. Vi har snakket om, at lave sunde pandekager her til aften, så det kan jeg da glæde mig lidt til. Så er der også kun 1 uge til påskeferie, jaaa, jeg glæder mig allerede.

Hav en fortsat dejlig søndag, Kys<3333

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in