Candy for your lips

I love…❤

DSC_0001DSC_0018Heej Piger<3 Igen i dag, var der kommet en ny pakke til mig, (har fået rimelig mange pakker på det sidste, hehe) Og igen igen var det ikke tøj og sager, men produkter til kroppen, læberne og hænderne. Havde set en masse Instagrammere, vise disse produkter på deres billeder, og kunne simpelthen ikke stå for deres fine flasker og imballager. Så da jeg i søndags fandt ud af, at jeg kunne få en kæmpe showergel på 500 ml til bare 65 kr, var jeg solgt. De andre produkter kostede også deromkring de 65 og lidt lavere!

DSC_0022Jeg valgte at købe mine produkter med duft af Jordbær og også lidt på grund af den fine lyserøde farve. Lyserød er vel lidt alle pigers yndlingsfarve, den er så fin. Jeg har købt en showergel på 500 ml (der var ikke mindre) til bare 65 kr. Så købte jeg en bodylotion på 250 ml, også til 65 kr. En hånd creme på 75 ml til 65 kr og en lip gloss på 15 ml til 45 kr.

DSC_0029Håndcremen har jeg allerede prøvet her til aften og den er virkelig god, den har allerede gjort mine hænder dejlig bløde + de dufter fantastisk af jordbær, hihi. Jeg er ellevild med dette produkts emballage og design, synes det er så fint med hjerterne på! I burde helt klart gå ind og tjekke deres ting ud, jeg har købt det hele på Nelly.com. Se produkterne her. De har også en hel masse andre dufte.

Nu vil jeg til, at smutte ud og gøre mig klar til, at kunne gå i seng. Er ret træt, vi har haft blokdage til præst her mandag og tirsdag. Vi har ikke lavet så meget, vi har malet, snakket lidt om gud, sunget, læst i det nye testamente og set en film som hed “adams æbler” 🙂 Sov godt, kys.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Candy for your lips