Jeg er en meget glad pige<3

Indkøb i Tyskland + ny pakke

PicMonkey Collage2 kopiHejjjj Piger<3 Jeg nåede ikke lige at smide et lille indlæg op i går, efter vi kom hjem fra Tyskland af. Vi kom hjem sent på aftenen og så skulle jeg lave lektier og i bad, såå nooo time 🙂 Heheh. Som i kan se på det første billed, fik vi fyldt vognene godt op, og mere til da vi også var i nogle andre butikker:) Jeg siger jer, vores bil den var PROPPET til det yderste. Hold da op troede aldrig, at vi ville komme hjem med det:) 

I dag har jeg lige været overe og hente en pakke som var kommet. Jeg havde nemlig bestilt (den ovenstående kjole) en fest kjole til en af mine veninders konfirmation, og der faldt jeg for denne Mintgrønne en, det er en super fed farve her til forår<333 Og købte også en trekvartærmet sweater her til forår, regner med at vise den på bloggen snart, hvis det er noget i har lyst til at se?? 

Her ved en 5 tiden, smutter jeg op og træner sammen med to veninder, det bliver dejligt!!  Har nemlig ikke fået trænet hele weekenden, så nu er det tid til at få det gjort, og man har det jo super fedt bagefter 🙂 

Vil egentlig lige høre om der er nogle indlæg i har lyst til at jeg laver? Hvis i har det, så smid en kommentar:) Kys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en meget glad pige<3