Instagram, this week!

New in and talk

Hej piger, undskylder der har været så stille, men har jo været syg, og så har der bare ikke været så meget, at blogge om. Men er ved at komme på benene igen, så der kommer sikkert lidt flere indlæg snart 🙂 Mine forældre havde købt et påskeæg til mig, som både bestod af chokolade og nyt trænings tøj, wuhu. Der kommer et billed af bukserne længere nede, blusen har jeg ikke lige fået taget et billed af. Det er fra Adidas det hele, og det er super lækkert. Det er sådan stramme leggings agtigt, og så en løs bluse til.

IMG_0520Dette er mine fine leggins, hvor der står adidas ned af benet, synes de er ret cool! Undskylder for den dårlig kvalitet, men det er taget med min Iphone:) Jeg glæder mig til, at kunne komme i fitness og flashe dem:) Hehe.

I morgen skal jeg til frisøren, hvor jeg skal have farvet bunden, og så overvejer jeg lidt om jeg skal få lavet lidt karamel farvede striber?? Er ikke helt sikker. Bagefter skal jeg have prøvesat mit hår, som jeg skal have det til min konfirmation. Tænk der er under 2 uger til jeg skal konfirmeres. Uhhh hvor jeg glæder mig 🙂

Det er dejligt med påskeferie hvor man kan slappe af, og så kommer der jo måske lockout bagefter? Hvad håber i på?

Hav en fortsat dejlig og solrig dag, Kys

 

2 kommentarer

  • Isabella

    Hej Cecilie.
    Ved du hvor man kan købe dem? Er helt vild med dem, men kan ikke finde dem nogen steder

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Det er næsten et år siden jeg fik dem, så tror ikke man kan få dem længere:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram, this week!