american pancakes with blueberries and syrup

a hot summerday

DSC_0087DSC_0084DSC_0104

DSC_0089 DSC_0136DSC_0092 2
DSC_0170DSC_0122
DSC_0145Heey tøser! I dag da jeg kom hjem fra skole, var det så ulideligt varmt i cowboybukser (som var smøget op forneden), tshirt og converse, så jeg udnyttede muligheden for, at hoppe i en af mine nye sommerkjoler jeg købte forleden dag, og få taget lidt billeder, så i kunne se den:) Det har været rigtig lummert varmt og endnu mere varmt da solen stod på, puhaa. Ville ønske jeg kunne have ligget hjemme i haven og solet mig. Det er dejligt med en lidt længere weekend, da vi nu har fri på mandag, yay. 

Min nye fine sommerkjole er fra Gina tricot til 199,- Jeg er såååå glad for den, elsker de der lange kjoler, det bliver perfekt til når jeg skal på ferie! (der kommer også meget snart et indlæg med hvor turen går hen) Som i måske kan ane på billedet, har jeg en lille fjernbetjening i hånden?? Jeg har nemlig nu fået købt en selvudløser fjernbetjening til mit kamera, så nu er det blevet meget nemmere for mig, at tage billeder<333 weehu.

Jeg savner lidt jeres kommentarer?? Er i stadig derude?? I må meget gerne skrive hvis i har ønsker til nogle indlæg, hvis det er fordi i synes de er kedelige?! Jeg håber i får en dejlig solrig weekend, Kys

4 kommentarer

  • Amanda

    Det kunne være virkelig fedt, hvis du lavede en collage med smykker og andre accesories, som ville passe godt til sommeren, maxi kjoler og buksedragter.
    Et indlæg med yndlings tv-serier, ville også være utroligt ønsket!

    Elsker din blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Dejligt med nogle ønsker:) Det med yndlings serie kommer senere i dag:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, en skøn sommer kjole! 🙂

    //mettebrandtdanielsen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Tusind tak, den er også lækker at have på:)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

american pancakes with blueberries and syrup