Casio ur

in my make-up bag i have…

DSC_0005om præcis 28 dage, vil min nye lækre toilet taske fra Victorias secret nok være fyldt op, nogenlunde som på disse billeder. Der sidder jeg nemlig i et fly på vej mod 14 dages ferie i Bulgarien, kan slet ikke vente. Men tænkte, at jeg lige kunne vise jer de ting, jeg ville tage med på ferie. Her har jeg kun min make-up og parfumer. Jeg skal selvfølgelig også have bodylotion, solcremer, ansigts ting osv. med.

DSC_0008Jeg har en normal og vandfast mascara med, min øjenvippe bukker, en læbepomade, læbestift, håndcreme, make-up pensler, eye-liner, pudderbørste, pincet og concealer.DSC_0010Body spray fra Victorias secret, 2 parfumer, blush, paintpot, og min pudder.
DSC_0011 2DSC_0019Og den kommer nok til, at være mere fyldt op når vi når tiden:) Ihh hvor jeg dog glæder mig. Nu fik i ihvertfald et lille indblik i hvordan man make-up taske kommer til, at se ud når jeg skal på ferie. Kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Casio ur