i min håndbagage har jeg

Day 1 : Bulgaria : Yellow Dress

PicMonkey Collage Hej piger<333 Så kom der endelig et indlæg hernede fra dejlige varme Bulgarien!! Internettet har ikke virket før nu, men nu kører det også top! :)) Her ser i lidt billeder fra vores flyvetur, og klokken på mobilen da vi sad i lufthavnen, vi var oppe lidt over 2 om natten, så vi var noget trætte i flyet… Vi vågnede og til fuld sol og blå himmel i dag, det er såååå lækkert, og meget varmt.DSC_0033Men da vi kom ned til denne fantastiske udsigt var man slet ikke træt! Vi har simpelthen den fedeste udsigt lige ud over vandet, og på 2 af værelserne kan vi også kigge ud til 2 forskellige pools:)) Vi tog ud og handlede lidt først og da vi kom hjem var det tid til lidt frokost, vejret var blevet vildt godt efter, at det havde regnet hele dagen, så vi udnyttede solen og gik ned til poolen og slappede! Lige hvad vi havde brug for, vi fik der årets første dukkert. PicMonkey Collage2 Den første aften vi var ude og spise havde jeg denne fine neon gule kjole på fra H&M som jeg havde fundet på udsalg til 70 kr!!!! Mega billigt, og den er bare super fin. Så fik i det første outfit indlæg hernede fra, prøver og tage lidt flere outfits billeder som jeg vil lægge op. PicMonkey Collage12I går var vi inde i den lille by hvor vi bor og der fik min veninde og jeg købt lidt forskellige sommer ting, er i interesseret i, at se det??? :))

Håber i nyder sommerferien hjemme i danmark, jeg har det vildt dejligt hernede. Nu har vi lige spist morgenmad og vil smutte ud og tage solcreme på så vi kan komme ned og sole os på stranden, weee. Nyd sommerferien, kys

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i min håndbagage har jeg