shopping is equal to happiness

Ray-ban sunglasses – from Sunglassesshop.dk

Fotor071522110Sponsoreret indlæg, men baseret på mine egne holdninger.

Jeg har været så “freaking” heldig, at få sponsoreret disse overdrevet lækre Ray ban solbriller fra Sunglasseshop.dk. Jeg er virkelig glad for disse fede Ray Ban solbriller, synes modellen er vildt fin, ret piget men stadig ret rå! Denne model jeg har fået hedder Cats og er i farven Lys Havana. Jeg synes solbrillen har en super god glasstørrelse, de er ikke for store og heller ikke for små, sådan at man kigger ud over eller under, de dækker godt for øjenene. Man kan få denne model i 8 forskellige farver stel og på nogle af dem er glassene også i forskellige farver, se dem inde på deres hjemmeside:)) Jeg elsker virkelig hele designet ved denne brille, jeg kan slet ikke vente med, at skulle bruge dem hver dag her til sommer. Det er jo en vigtig ting at beskytte sine øjne i mod solen:)

DSC_0818Stellet på denne model er jeg ret vild med, det er super flot med den lyse brune farve og de lidt forskellige nuancer ind imellem, sådan lidt dyreprint agtigt. Farven på glasset er ikke for mørkt, så når man sidder og læser virker det ikke som om, at det er nat uden for, men dog tager solbrillen stadig en masse af sol lyset, og det er jo super. Der følger dette lækre solbrille etui med når i får en solbrille fra Ray-ban, det har en god størrelse så man kan have dem med i tasken uden det fylder for meget. Der er også en pudseklud med nede i etuiet.DSC_0823Denne solbrille har mange små men fede detaljer, som de 2 prikker ude på siden og navnet ray ban. Lækker detalje. Elsker at stængerne i siderne er så tynde og, at de sidder i midten af brillen:)Fotor0715221221Sunglasseshop.dk er en solbrille hjemmeside hvor de har godt 100 forkellige mærker, et til enhver smag. De har mange af de lækre dyre mærker som Ray ban, marc by marc jacobs, michael kors, chanel, gucci og mange mange flere. Mit førstehåndsindtryk af deres hjemmeside var, at den er nem og overskuelig når man kommer ind på den, der er forskellige kategorier som, mærker, til hende og til ham. De har gode billeder inde på siden, så man får en god fornemmelse af hvordan den enkelte solbrille ser ud. Når man trykker ind på et af mærkerne står der en lille tekst for oven, hvor de fortæller om historien bag de forskellige mærker og solbriller. En anden ting de også har derinde er skibriller, så hvis man skal på skiferie og finde et par smarte skibriller, så skulle man helt klart tage et kig forbi deres hjemmeside. DSC_0829De har også en side derinde hvor man kan se billeder af de kendte som har solbriller på som Sunglasseshop.dk også sælger på deres hjemmeside. Vi ser jo tit de kendte i ugeblade og film med lækre solbriller på, så her får i muligheden for, at se hvad for nogle de går med, og så kan det være man skal have de samme som ens idol har?? Hvem ved, vi vil jo gerne ligne en stjerne, ikke? :)) Man kan simpelthen finde “kendissolbrillen” derinde, det er da ret lækkert. Man kan også finde månedens solbriller derinde, så man får virkelig chancen for, at være med på moden og finde de helt rette solbriller. Jeg kan virkelig anbefale Sunglasseshop.dk hjemmeside hvis man er ude efter et par nye lækre solbriller, de har et kæmpe kæmpe stort udvalg i flere forskellige mærker, så det ville være underligt hvis man IKKE kunne finde nogle man kan lide:)) Deres solbriller bliver sendt fra England, men fragten er super hurtigt så de er hjemme hos en i løbet af 3-5 hverdage, hvilket jo er ret tjept.

Som i kan læse er jeg meget glad for disse solbriller og i skal virkelig tage jer den tid, at kigge forbi deres fantastiske hjemmeside og kigge på deres vildt flotte sortiment af solbriller, helt klart det hele værd!!:)) Så tusind tak til Sunglasseshop.dk for de vildt fede solbriller, de vil sidde på mig resten af sommeren.

Om ikke så lang tid vil der komme en giveaway op, hvor i kan vinde et par lækre solbriller inde fra Sunglasseshop.dk, så kig hellere forbi hjemmesiden og find ud af hvad for et par der passer perfekt til dig. Stay tuned girls, den kommer snart! 🙂

– Cecilie Dræbye

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shopping is equal to happiness