FAVORITES:JULY

i’m not finished when i’m tired, i’m finished when i’m done

PicMonkey Collag3222eeJeg tænkte at det ville være på sin plads med et lille trænings indlæg på bloggen, for at give lidt inspiration til andre. Jeg er selv igen begyndt, at træne oppe i Fitness, efter en længere pause. Før min konfirmation (i april) var jeg ellers kommet ind i en ret god rytme med træning ca. 2 gange om ugen, og det gik skide godt. Man havde den fedeste følelse efter træning, og man kunne hurtigt begynde og se lidt resultater, som bare gjorde en endnu mere glad for det man var i gang med. Men så pludselig havde man ikke lige tiden til det, man orkede ikke og man kom bare med en masse dårlige undskyldninger for ikke, at komme op og træne! Så der endte det lidt, og ens form røg i lig nul igen. Men nu er jeg startet op igen og det er bare den fedeste følelse:)) Synes det lille citat “i’m not finished when i’m tired, i’m finished when i’m done” er ret sødt og det er jo rigtigt det der står:)

Det er super vigtigt også, at spise sundt og varieret. Kød er super sundt da der er en masse proteiner i, og det samme med grøntsager. Som en sund snack kan man skære lidt agurker, gulerødder og peberfrugt ud i stave, også lave en sund dip til, det er super lækkert og meget sundt. Man skal også drikke en masse vand, det er både godt for kroppen og for ens hud. Hvis man gerne vil træne sådan et par gange om ugen, er det også vigtigt, at have noget lækkert trænings tøj, det gør bare et eller andet ved en, at man føler sig “smart” i det man har på, når man skal træne. Man kan jo få det lækreste trænings tøj i de fedeste farver, bare tjek nogle af billederene på collagen. Så piger “Just do it”!

Håber i kunne få lidt inspiration fra denne collage, synes selv den er ret inspirerende:) Hvad synes i om dette indlæg og collagen?:) – Kys Cille

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITES:JULY