one more babyyy to the family

Vind et par valgfrie solbriller fra Sunglasseshop.dk!!!

PicMonkey CollagesolbrillerSå tøser, nu har jeg endnu en super lækker giveaway på højkant! Denne gang kan i vinde et par valgfrie solbriller fra mærkerne “Le Specs” og “polaroid” inde fra Sunglassesshop.dk. De har været så søde, at sponsorere en heldig vinder et par splinternye solbriller fra en af disse to mærker. Det er virkelig nogle fede solbriller i lækker kvalitet i kan vinde. Har lavet en lille collage med nogle forskellige solbriller fra de to mærker, så i lige kunne få en lille fornemmelse af, hvad der venter den heldige vinder:)

For at deltage i denne lækre giveaway skal i:

  • Smide en kommentar til dette indlæg, med et link til den solbrille fra et af de to mærker i vil have, hvis i bliver den heldige vinder. Så skal i også skrive jeres fulde navn og mail, så jeg kan kontakte den heldige der vinder.
  • Gå ind på Sunglasseshop.dk facebookside og skrive “Enter Cecilie Dræbye’s Competition” I skal bare slå det op som et opslag på deres side.
  • Og til sidst følge min blog på Bloglovin eller facebook.

Jeg håber i har lyst til, at deltage i denne lækre giveaway om et par smarte solbriller, det er vildt sødt af Sunglassesshop.dk, at de har lyst til, at sponsorere et par solbriller til en heldig vinder:) Så kan i komme igang med, at finde drømmesolbrillen via de link jeg har sat til de 2 forskellige mærker længere oppe:)

– Kys Cecilie

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

one more babyyy to the family