når man bliver useriøs :)

ootd + sidste chance for spørgsmål til spørgerunde

foto-9Heeey igen tøser. I dag bliver det bare lige et lille Insta outfit, jer der følger mig på instagram (@ceciliedraebye) har sikkert allerede set det. Men synes lige i andre også skulle have chancen, for at se dette fine outfit også. Jeg havde min nye fine kjole-hættetrøje på fra Moss Copenhagen som jeg købte i går. Det er noget af det lækreste stof og så hyggelig, at have på! Virkelig alle pengene værd. Jeg havde dette outfit på, på job i dag. Kan i spotte noget andet nyt, jeg har på?? lad mig høre jeres gæt i kommentaren. Viser jer det forhåbentligt i morgen<333 Wee. Den dejlige postmand kom med “tingen” i dag:) Jeg elsker når han kommer forbi, hihi, er jeg den eneste der gør det??<3

Ville også lige sige, at det er sidste chance for, at stille spørgsmål i min spørgerunde HER! Jeg svarer nemlig på spørgsmålene i morgen og udgiver indlægget her en af dagene.

I morgen står den på ren afslapning indtil jeg skal på job igen igen. SKAL have optaget min roomtour og taget lidt forskellige billeder af nye ting, som jeg skal have vist:) Og så måske se lidt Gossip Girl? Hvem ved. Hehe.

Hav en fortsat dejlig aften søde tøser – Kys C

4 kommentarer

  • Anna

    Jeg vil gætte på, at det er dine sko? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Det er et rigtig godt gæt! Se på bloggen senere om du havde ret<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnoM

    hvor er den “ting” fra, den du har dine børster i? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når man bliver useriøs :)