happy 1. december

Cecilie’s advent kalender – 1. advent

1adventdoneHej skønne læsere! Så har jeg også fået stablet en Advents gave på benene til jer. Bedre sent end aldrig, right?<3 Jeg ville så gerne forkæle jer i denne skønne måned, og det har Myhair.dk hjulpet mig med. De har været så søde at sponsore dette lækre TIGI s factor lustre sæt til jer læsere. I vinder denne flotte toilet taske + en silkeblød varmebeskyttende creme og det sidste hår finish. Den giver håret glans og silkebløde lokker. Den anden ting i får med er en super lækker conditioner, som er ekstremt fugtgivende og plejende. Den er farvebevarende, giver håret glans og mindsker spaltede spidser.

2 super lækre produkter, har selv den varmebeskyttende creme som bare er super lækker. I kan læse mere om produkterne HER. Sættet har til normalpris er værdi af 639 kr, og det kan i vinde netop nu!

Alt i skal gøre for at deltage er: Følge mig på Bloglovin HER, Like Myhair.dk facebookside HER og lægge en kommentar med navn og mail i SELVE kommentaren 🙂 Jeg trækker vinderen i næste weekend:)

Glædelig 1. advent alle søde læsere, håber meget på at i har lyst til at deltage om denne lækre gaveæske<3 Kys

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

happy 1. december