hair products

one day to christmas holiday

DSC_0071Hej søde piger. Just en lille opdatering herfra. I morgen er sidste dag inden juleferien, kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til, at få 14 dages ferie. Trænger virkelig til at slappe HELT af. Vi skal bare have en hygge dag i morgen i skolen, med lækker brunch/morgenmad når vi kommer, så over i salen og synge julesange(wee), se lidt film og sjovest af alt, skal vi se nogle gamle teaterstykker vi lavede i de mindre klasser. Det skal vi nok få et par gode grin ud af, hihi. Ellers så er det en rigtig arbejdsweekend for min side, hvilket jo egentlig i sidste ende er skønt; nemlig når man får udbetalt lønnen. På søndag tager min veninde og jeg i biffen og ser Justin biebers nye film Believe. Glæder mig virkelig til at se den, og høre om hans liv nu, hvor han er blevet ældre. Nogle af jer der har været inde og se den i dag, hvor den har præmiere?

Så ja, som i kan læse, så var det bare lige en lille livsberetning, om hvad jeg lige går og laver her for tiden, hehe. Lidt personlige indlæg er der vel også plads til indimellem? 🙂 Rigtig glædelig jul til alle mine dejlige læsere.

xx Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hair products