busy busy

beauty favorites of 2014

DSC_0194DSC_0186 DSC_0188Hej piger! Så er jeg tilbage på bloggen og vil prøve og få lavet flest muligt indlæg igen. Jeg savner simpelthen bloggen sååå meget, og det piner mig, når jeg ikke har tid til, at opdatere jer.

Jeg tænkte at jeg ville vise jer mine beauty produkter, som jeg har været specielt glade for her i 2014. De fleste af tingene har i set før, men 2 nye ting er kommet til samlingen, og ville virkelig ikke undvære dem. Det er nemlig min Stay matte fra Rimmel og min Nilens jord foundation børste. Denne “stay matte” er simpelthen fantastisk. Den er så nem, at lægge og det ser vildt naturligt ud. Den har en god dækkelse evne, så man skal kun bruge en lille klat af den. Fik jo foundation børsten i julegave og den er bare super god til, at blende “stay matte’en” ud:)

De andre lækre produkter kender i til, men spørg endelig hvis i spørgsmål til nogle af tingene:)

Jeg overlevede vores projektuge i sidste uge, og nu skal det bare fremlægges på tirsdag! Håber det kommer til, at gå godt:) Fik taget nogle outfit billeder til jer i går, som kommer op på bloggen her i ugens løb. Jeg har en lang arbejdsuge foran mig, nemlig tor-fre-lør og søn!!! Må få planlagt lidt indlæg til jer 🙂 Håber ellers i har haft en dejlig weekend, har i lavet noget spændende? 🙂

xx Cecilie

4 kommentarer

  • Olivia

    Held & lykke med din projektopgave. Hvad holder du om? – Jeg er selv lige gået i gang i denne uge med projektopgave. Spændende, spændende!

    Fedt indlæg, altid godt at vide hvilke beauty ting der kan anbefales. (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie Dræbye

      Min gruppe og jeg har skrevet om Berlin muren:) ja det er ret spændene.

      Dejligt at høre du kunne bruge indlægget:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ano

    Hvad hedder læbestiften fra mac?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

busy busy