snowland

FAVORITES: JANUARY

DSC_0166 DSC_0170 DSC_0171 DSC_0173 DSC_0175Heeey ladies! Så er denne måneds favoritter nu på bloggen, og til tiden, hehe. Ikke midt inde i den nye måned. Denne måned har været fyldt med bodystockings fra min side af. Jeg købte jo i starten af januar HELE 3 nye bodyer fra moss cph, og de har simpelthen siddet limet fast på mig siden. De er jo bare sååå lækre og passer bare godt til alt. Mit ACNE tørklæde som jeg fik i julegave, har siddet rundt om halsen fast på mig HVER eneste dag, det er simpelthen noget af det blødeste og varmeste tørklæde jeg nogensinde har haft. Ved ikke hvordan jeg skulle komme igennem vinteren uden? Min fine trøje fra H&M så i forleden og det har helt klart også været en stor favorit. Jeg er blevet lidt forelsket i min mors parfume fra Abercrombie, som hun fik i julegave. Så jeg har vidst nok, været inde og låne lidt af den et par gange, hihi. Den dufter skønt og sødt. Så er der min fine pung fra Marc Jacobs, og gud hvor er jeg dog bare glad for den, det er en super fin størrelse til mit brug. En ny baby lips er også kommet til samlingen, dejlig blødgørende på læberne.

Dette lille indlæg er planlagt, da jeg lige nu er på arbejde, og kan se frem til, at tilbringe de næste 3 dage der også…. Hmm ikke specielt meget weekend til mig. BTW. så gik vores fremlæggelse super godt i tirsdags, så nu glæder vi os bare til, at se hvad vi får af karakter.

xx Cille

2 kommentarer

  • Hej skattepige, hvor er jeg glad for at du er blevet så glad for Marc Jacobspungen, jeg er glad for jeg tog ind og købte den til dig i julegave inde i MJ butikken.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

snowland