stribes stribes stribes

pink Tezzo skin

DSC_0053 DSC_0070 DSC_0082Sponsoreret indlæg, men baseret på mine egne meninger.

Hej søde piger. Aller først undskylder jeg for den store stilhed her på bloggen… Mit liv er bare fulgt optaget af tonsvis af lektier, arbejde og venner. Som vi også ved, så er det bare den værste årstid til, at tage billeder i. Når jo ikke engang hjem fra skole, så er det helt mørkt uden for… Stort bloggerproblem, haha 🙂 Når men nu til hvad indlægget skulle handle om. Jeg har nemlig fået tilsendt dette super fine Tezzo skin inde fra Icovers.dk. Det er en dansk hjemmeside, med alle mulige forskellige mobil accesories og tilbehør. Jeg synes det ser så fedt ud med et skin på sin telefon, mange spurgte mig faktisk om jeg havde fået skiftet skærm farve på min iphone, hehe 🙂 Det er super lækker kvalitet og vildt nemt, at sætte på sin Iphone. Kan godt lide der også er et klistermærke til hele vejen rundt i kanten:) Synes min telefon ser ret fin ud i pink og anderledes i forhold til alle andres. Sådan et skin kan virkelig pifte ens iphone op 🙂 I kan finde mit skin lige HER. Icovers.dk har vildt hurtig fragt og lækre priser, jeg havde min vare allerede næste dag! I skulle helt klart kigge forbi deres hjemmeside og finde lidt lækre ting til, at pimpe din iphone lidt op:-)

Jeg ser frem til en dejlig weekend, uden arbejde, for en gangs skyld. Jeg skal være sammen med en masse af mine venner hele weekenden, hvilket nok skal bliver super hyggeligt. Næste uge der starter vi projektuge, puha. Glæder mig til, at det er overstået 🙂

xx Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stribes stribes stribes