moss x2

UnknownJakke – Moss Copenhagen – Kjole – Moss Copenhagen – Nylon strømper – Pieces – Biker boots – Bianco – Halskæde – H&M – Ur – Marc by marc jacobs – Øreringe – Georg JensenDSC_0066Unknown3 Unknown2DSC_0070DSC_0090Hej piger. Som jeg fortalte forleden dag, havde jeg jo været forbi Moss Copenhagens lagersalg på Nørrebrogade i mandags, hvor jeg altså endte hjem med lidt forskellige ting. Det var blandt andet denne fine leopard trøje/jakke til kun 100 kr!! Den anden ting er den fine bordeaux kjole, som er meget enkel, men dog kan bruges både til hverdag og hvis man skal være lidt finere. Måtte af med 75 kr for kjolen!! Har også købt den i grå, da det er sådan en dejlig basic ting i sin garderobe + en af deres fine nederdele i bordeaux til kun 50 kr.

Er allerede super glad, for de forskellige ting jeg fik mig med hjem, og ved det nok skal blive brugt flittigt. Købte forresten også et par lækre hyggebukser (dem var der dog kun 20% på, da det var nye varer) som er så behagelige. Intet bedre end løse bukser, hehehe.

Hvad synes i om outfittet?? xx CD

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg