easter

Bye DK, and hello London

DSC_0036 DSC_0039Hej søde piger. Nu nærmer tiden sig meget hurtigt, at jeg rejser til london. Nemlig engang ved 5 tiden i morges skal jeg op, og på vej mod lufthavnen, wuhu. Dagen i dag er gået med, at få pakket min kuffert færdig, som i kan se på de ovenstående billeder. Hvordan jeg skal få alt det jeg køber med hjem, må jo være et godt spørgsmål til den tid, hehe. Må fylde lidt i mine forældre kufferter:) Min søde kæreste var her i går og blev og sov til i dag, så vi hyggede med lækker morgenmad fra bageren i morges. Senere på dagen kom min dejlige veninde Alma og også lige skulle sige farvel, søde venner jeg har<3

Lige nu orker jeg virkelig ikke, at skulle op ved 4-5 tiden i nat, men det gode er så, at vi kommer tidligt derover og får noget ud af dagen, og nok også noget shopping. Kan allerede tænke mig til, at det er farligt at bo 200 m fra Victoria’s secret:O Heheh, kan jo rende derned hver 5 min, heheh<3 bliver så fattig jo.

Jeg tager min macbook med og der er wifi på hotellet, så måske jeg får opdateret lidt, men nu må vi se, lover intet. Følg dog med på insta(@ceciliedraebye), for der tror jeg ikke jeg kan komme uden om, at opdatere lidt om den dejlige by, hihi.

dejlig påskeferie til jer, kys CD

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

easter