GALLA 2014

1 DAG TILBAGE!

467Uhhh nu nærmer tiden sig meget drastisk vores sidste skoledag på onsdag!! I dag har vi fået lavet bannere som i kan se på ovenstående billede og fået lavet en masse mere på vores afslutningsshow, som indtil videre er super godt!! Vi har været rimelig stressede de sidste par dage, da der har været utrolig mange ting vi har skulle have klar her til på onsdag, men nu falder flere og flere ting på plads, hvilket jo er super 😉 Derfor har jeg heller ikke lige haft så meget tid til bloggen. Kostumet til sidste skoledag er også på plads, flere har spurgt ind til hvad jeg skal være og jeg skal være Cocio pige, hehe 🙂 I skal nok få lov til, at se selve kostumet på. Prøver og se om jeg kan tage lidt billeder af det inden vi skal over på skolen på onsdag.

Jeg glæder mig mere og mere til sidste skoledag, det bliver en god dag. Hvor vi også skal holde stor fest for hele årgangen om aftenen;) Indtil videre er mit største problem hvad jeg skal have på af tøj, hahhhaha. Det er vel en piges største problem, hehe!!

Nu vil jeg smutte i seng, en lang dag venter i morgen, hvor vi skal spille rundbold og fodbold mod lærerene!!! skal nok blive sjovt. Sov godt, xx CD

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA 2014