Fysik eksamen er overe!!

HONEYGOLD FASHION

DSC_0027 DSC_0030 DSC_0032 DSC_0054Hej søde piger! Håber i nyder læseferien ( jer der nu har det, hihi) Jeg får da min brugt godt på oplæsning og er nu igang med sidste Fag (!!!!) på torsdag er det endelig færdig, og jeg kan ikke vente med, at få min fritid tilbage, hehe. Er godt træt af disse eksamener nu, tak for denne gang, hehe.

Når men nu til det indlægget egentlig skulle handle om. Jeg har været så heldig at få tilsendt denne lækre t-shirt fra Honeygold fashion. Det er to søde søstre, Julie og Simone, som står bag dette fine mærke. De designer enkle t-shirt, men med lækre prints på. Alle deres t-shirt de sælger er bæredygtige og øko-tex certificeret! Så du kan gå med den, med god samvittighed!! Jeg synes selv, at den bliver lidt federe stylet, fx. sammen med en blazer som jeg har gjort på ovenstående billeder. Synes nemlig den er liidt stor i det, når man bare har den på, uden noget ud over! Jeg ELSKER virkelig det fine print som er på den, synes det er super enkelt, men stadig over fedt!

Jeg synes helt klart at i skulle kigge forbi Honeygold fashion lige HER!

BTW. tusind tak for alle de søde kommentarer i har smidt her på det sidste!!! I ved ikke hvor meget det betyder, hver gang jeg får en mail omkring en ny kommentar, jeg elsker det. Så bliv endelig ved med det. TAAAAK. xx CD

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fysik eksamen er overe!!